Vernieuwde kamers aan een scherpe prijs

Persoonlijk onthaal en uitstekende service

Gezellig en verzorgd ontbijtbuffet

Op korte wandelafstand van Brugge centrum

Hotel Olympia ***

In het RECENT VERNIEUWDE Hotel Olympia*** te Brugge kan u rekenen op een warm en persoonlijk onthaal. Het hotel vormt door haar ligging een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de historische stad Brugge.

Het driesterrenhotel Olympia ligt in een rustige en veilige residentiële buurt op slechts 9 minuten van het stadscentrum en 15 minuten wandelen van het station. Op 50m van het hotel vindt u eveneens een bushalte met een directe busverbinding naar het centrum. Komt u met de wagen? Het hotel is gemakkelijk bereikbaar en u kan gratis parkeren in omliggende straten. Zo vermijdt u tevens de hoge parkeerkosten in de binnenstad.

Het hotel biedt u comfortabel ingerichte en nette kamers met een afzonderlijke badkamer, terwijl u tijdens zomerse dagen van de omringende tuin kan genieten. Het betaalbaar familiehotel ademt een gezellige, huiselijke sfeer. Het is aangenaam vertoeven in de lounge, bar en zonnige ontbijtruimte, waar u 's morgens na een goede nachtrust kan genieten van een verzorgd continentaal ontbijtbuffet.

Brugge ontdekken vanuit Hotel Olympia ***

Op wandelafstand van het centrum

Brugge heeft als Werelderfgoedstad heel veel te bieden op historisch, cultureel en gastronomisch vlak. U kan er genieten van een boottochtje op de Brugse reien, de vele monumenten ontdekken tijdens een romantische koetstocht, shoppen naar hartenlust, en uzelf verwennen met fijne lekkernijen aangeboden door de vele restaurants en drankgelegenheden.

Vanuit Hotel Olympia betreedt u de oude stad na een korte wandeling van amper 9 minuten via de Smedenpoort, één van de vier middeleeuwse stadspoorten. Onmiddellijk wordt u omarmd door de charmes van de historische binnenstad en kan uw stadsbezoek van start gaan. Een weekendje Brugge zal zeker in de smaak vallen!

Wenst u meer te bezoeken dan Brugge? Vanuit Hotel Olympia bereikt u via nabijgelegen fietsroutes het ongerepte, groene Brugse Ommeland met historische steden zoals Damme. Ook de snelweg naar de Belgische kust en de Westhoek met de talrijke oorlogsmonumenten van de eerste wereldoorlog ligt kortbij.