Toeristisch Brugge

Hotel Olympia als perfecte start voor uw stadsbezoek

Brugge met haar vele kanalen en bruggen staat terecht bekend als ‘het Venetië van het Noorden’. In geen enkele andere Europese stad zijn de middeleeuwen zo nadrukkelijk aanwezig.

Om alle bezienswaardigheden te ontdekken en volop te genieten van al het culinaire dat de stad te bieden heeft, moet er minimum één overnachting gemaakt worden. Hierin vormt Hotel Olympia het perfecte vertrekpunt van uw stadsbezoek. Dit verzorgd en betaalbaar hotel is rustig gelegen in een residentiële buurt op amper 9 minuten stappen naar het stadscentrum. Na een drukke dag van bezoeken, shoppen en genieten, kan u ’s avonds rekenen op een rustig, gezellig en comfortabel verblijf.

Het gastvrije en ervaren team van Hotel Olympia staat steeds klaar om uw verblijf uiterst aangenaam te maken. Hebt u vragen? Aarzel zeker niet om hen uit te vragen over uw geplande bezoeken of transportmogelijkheden. Ze helpen u graag verder met praktische info, kortingskaarten voor musea, vouchers voor citytours, koetsritjes en boottochten, een gratis stadsplan, en diverse folders van de vele bezienswaardigheden die Brugge telt.